Nieuws
18 november 2007 - Ron Smeets

Nieuw wereldrecord 'Blind SMS-en'

Een 17-jarige jongen uit Nieuw Zeeland heeft het wereldrecord 'Blind SMS-en' verbeterd dat tot voor kort nog met 1 minuut en 23 seconden op naam stond van een Italiaan.

Elliot Nicholls had uiteindelijk maar 45 seconden nodig om, geblindoekt, het betreffende SMSje foutloos in te typen op zijn GSM. De eerste poging ging nog mis maar tijdens de tweede brak hij het record al en bracht het uiteindelijk in de derde poging op 45 seconden.

Voor diegenen die ook willen oefenen. Dit is het betreffende SMSje: "the razor toothed piranhas of the genera serrasal musand pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. in reality they rarely attack a human".Gerelateerde links:
Nieuw wereldrecord SMSen
Wereldrecord SMS-en onder de minuut
Wereldrecord SMSen voor 16-jarige student uit Singapore
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.