Accessoires
27 augustus 2014 - Ron Smeets

Nieuw tipje van de LG G Watch R sluier opgelicht

Maandag was de eerste afeelding van de LG G Watch R (van rond) al te zien in een video. Vandaag heeft de Koreaanse fabrikant een nieuwe teaser foto voor de IFA online gezet waarin het nieuwe slimme horloge iets beter te zien is.

De boys van Androidcentral hebben de foto vervolgens 'door photoshop gehaald' om de afbeelding nog duidelijker te maken, maar of dat nu een verbetering is. Het horloge ziet er namelijk ineens een stuk lomper uit. Rustig afwachten tot de onthulling en eerste hands (pols) on volgende week in Berlijn, dus.

LG's teaser: LG-G-Watch-R 

Na Androidcentral's photoshop actie:  LG-G-Watch-R-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.