Accessoires
28 augustus 2007 - Reinier Baas

Nieuw speelgoed voor de N series van Nokia

Nokia komt speciaal voor de Nokia N series met 5 nieuwe N accessoires. Hier vallen een aantal nieuwe headsets onder maar ook een nieuwe GPS module.

Nokia heeft ook gedacht aan design want alle accessoires zijn in een mooi nieuw jasje gehesen.

Het eerste waar Nokia mee komt is de GPS module (LD-4W) (foto boven). De gps ontvanger is een mooi lichtgewicht met een gewicht van 31gr. Het mooie van de ontvanger is ook de batterij, als de module vol is opgeladen dan werkt deze tot 10 uur zonder op te laden. De prijs zal zo ook ongeveer 125 euro zijn.

De BH-903 is een A2DP headset met een eigen OLED display waar duidelijk de nummers op te zien valt die je afspeelt ook is op dit display te zien wie er gebeld heeft.ook de batterij die nokia hier in heeft gezet is super de headset werkt tot 15 uur non stop.

Ook is dit 1 van de weinige headsets die ook meerdere bluetooth profilen ondersteund zoals: A2DP, AVRCP, PBAP, HFP and HSP. Ook het gewicht is hier minimaal met zijn 32gr.

De prijs van dit dingetje ligt rond de 200 euro

Ook brengt een nieuwe gewone headset uit de BH-902. ook deze headset is weer uitgerust met een OLED display waar je informatie op kunt zien wie er belten of je gemiste oproepen hebt.de gesprekstijd ligt rond de 8 uur. En het gewicht maar 18gr. Nokia zegt voor deze headset nieuwe speakers te hebben gebruikt waardoor de geluidskwaliteit niet te verglijken is met andere headsets. De prijs 115 euro

Voor de multimedia brengt nokia nog weer een set nieuwe boxen uit met A2dp.

De MD-7W is gemaakt door Nokia en D & M premium sound solutions. zo heeft deze speaker ingebouwde 3D stereo verbreding en dynamic bass control.

Ook zijn er 2 magneten aan de zijkant van de speakers gemaakt om ze aan elkaar te kunnen klikken. Ook hier van is de prijs niet mis zo’n 130 euro.

De DC-1 is een in portable power pack. Of gewoon een hele grote batterij. Deze is zo ontwikkeld dat je je telefoon kunt opladen zonder dat je een stopcontact nodig hebt.

er zit zo’n 2000 mAh aan stroom in dit is genoeg om je telefoon 2 keer mee opteladen.

makkelijk als je ergens bent en je batterij is bijna leeg. Deze batterij ondersteund elke nokia met een 2mm plug (Nokia N serie en alle nieuwe). Ook kan er een 2e telefoon op aangesloten worden.de prijs van deze batterij 105 euro.Gerelateerde links:
Pushmail voor de Nokia N95
Krachtigere accu voor de N95
Meer omzet aan accessoires dan Smartphones
De Nokia N95 in Monaco
Nokia N95: verbazingwekkend licht maar toch te dik
Over de auteur: Reinier Baas