Geruchten
28 mei 2008 - Ron Smeets

Nieuw Sony Ericsson model gespot: C300

Op de site van Sony Ericsson is het wap profiel opgedoken van een nieuw model, de C300.

Uit de naam valt in ieder geval al af te leiden dat het toestel een aanvulling zal worden op de CyberShot reeks. Als je het betreffende wap profiel verder doorspit dan kom je de volgende specs tegen:

- QVGA display

- 2 Megapixel camera (max. resolutie 1600x1200 pixels)

- Multimedia speler (oa. MP3 en MP4)

- GSM / GPRS en 3G (UMTS) support

- Netfront webbrowser

Foto's of een afbeelding van de C300 zijn nog niet gespot.

We weten inmiddels dat Sony Ericsson voor 17 Juni enkele nieuwe toestelaankondigen gepland heeft. De uitnodiging om daarbij aanwezig te zijn hebben we namelijk al gekregen. Details over welke toestellen daar gepresenteerd gaan worden zijn echter nog niet bekend. Wellicht de G702 (BeiBei), de P5 (Paris) en misschien dus ook de C300 maar dat is nu nog allemaal giswerk. . .Gerelateerde links:
Twee nieuwe foto's van de Sony Ericsson P5 'Paris'
Introductie Sony Ericsson G702 (BeiBei) op 17 Juni?
Sony Ericsson 'BeiBei' wordt de G702
Nieuwe foto's en specs van de Sony Ericsson P5 'Paris'
Video van de Sony Ericsson P5 'Paris' op komst?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.