Nieuws
10 februari 2012 - Ron Smeets

Nieuw retail concept hollandsnieuwe op komst

Zojuist ontving ik een uitnodiging om bij de presentatie van een nieuw retail concept van hollandsnieuwe, de Vodafone MVNO / prijsvechter, aanwezig te zijn. Deze staat gepland voor 23 februari, enkele dagen voor het MWC dus. hollandsnieuwe viert die dag ook haar 1 jarige bestaan.

Veel informatie wordt nog niet gegeven, maar volgens hollandsnieuwe is het nieuwe retail concept uniek voor Nederland en Europa; een primeur dus.

Dit is wat de provider er tot nu toe over kwijt wil: "hollandsnieuwe zal op deze dag een uniek nieuw retail-concept introduceren: telefoons, sim-only-abonnementen, prepaid-kaarten en accessoires zijn straks 24/7 direct fysiek beschikbaar via dit nieuwe systeem. Het concept is uniek in Nederland, en zelfs in Europa, dus hollandsnieuwe laat je graag met trots de primeur zien van deze nieuwe shopping experience."

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.