Geruchten
22 april 2013 - Ron Smeets

Nieuw Nokia toestel met fysiek toetsenbord komt er aan

Nokia heeft een teaser kiekje gepubliceerd van een nieuw product dat de fabrikant woensdag aanstaande gaat onthullen. Op de afbeelding zijn duidelijk twee toetsen te zien, de 'shift' en de 'z'.

Zou het een Lumia met fysiek toetsenbord zijn? Als antwoord op de BlackBerry Q10 wellicht. Pure speculatie natuurlijk. De kans lijkt groter dat het een nieuwe Asha of ander mid-range model wordt. 

De aankondiging dat de presentatie voorgezeten zal worden door Neil Broadley van het 'Mobile Phones team' zou dat al min of meer bevestigen. Woensdagochtend, rond 09u00 Nederlandse tijd, weten we meer.

Bron: Nokia

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.