Geruchten
28 februari 2015 - Ron Smeets

Nieuw nest met Galaxy S6 Edge afbeeldingen ontdekt Heel veel 3D renders van het toestel in alle mogelijke standen

Morgenavond zal Samsung de nieuwe Galaxy toestellen, want dat het er twee worden is inmiddels wel duidelijk, aan de wereld presenteren. De kans is echter groot dat de Koreaanse fabrikant niet veel nieuws meer te onthullen heeft. Althans voor wat betreft het design van de toestellen. Er waren al heel wat foto's, renders en afbeeldingen gespot, met name van de Galaxy S6. De afgelopen uren is een heel nest met afbeeldingen (3D renders), uit alle hoeken en standen, van de Galaxy S6 Edge opgedoken en via de Koreaanse afdeling van CNet met de rest van de wereld gedeeld. Hoewel de afbeeldingen er bijzonder echt uit zien moeten we natuurlijk nog altijd een slag om de arm houden voor wat betreft de juistheid ervan. Dat wordt pas 100% duidelijk als het toestel gepresenteerd is.

Iedereen mag zelf zijn of haar oordeel vormen over het design van de Galaxy S6 Edge zoals dat hier getoond wordt. Mijn eerste indruk is in ieder geval dat het toestel dikker oogt dan verwacht, of gehoopt. Ik moet wel zeggen dat ik hetzelfde gevoel had toen ik de Galaxy Note Edge voor het eerst, op foto's, zag. Dat toestel bleek in werkelijkheid inderdaad dikker dan zijn 'non-edge' broer, maar het viel nog best mee.

Enfin, de foto's hieronder bevestigen (nogmaals) dat de nieuwe Galaxy toestellen een grotere menuknop krijgen. Sterker nog, hij steekt duidelijk iets uit. Hetzelfde geldt ook weer voor de camera aan de achterzijde, maar dat is voor Samsung niets nieuws. Mooi heb ik dat nog nooit gevonden overigens.

Bron