Nieuws
15 april 2011 - Ron Smeets

Nieuw MeeGo UI en (prototype) tablet in Beijing getoond

Op de IDF conferentie in Beijing werd gisteren een nieuwe MeeGo UI getoond. In hoeverre deze gaat lijken op de 'definitieve' versie die op de eerste MeeGo tablet te zien zal zijn is nog niet bekend, maar het ziet er wel weer een stuk beter en vriendelijker uit.

Het prototype waarop de nieuwe MeeGo versie te zien was, was een tablet met een 10.1 inch display, een 1.5GHz processor en 1GB RAM. De video kun je hieronder bekijken.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.