Toestellen
15 november 2006 - Ron Smeets

Nieuw luxe GSM merk

De economie is al weer een tijdje aan de beterende hand en dat is ook te merken in de GSM industrie.

Gresso is een nieuw toestelmerk dat zich richt op de welbedeelde mobiele beller, net als Vertu en Mobiado.

Zie hier de eerste afbeeldingen van Gresso's eerste toestel waarvan de naam nog een geheim blijft tot het moment dat hij officieel aangekondigd word.

In het toestel, dat voor het gemak nog maar even de Gresso Luxury Phone genoemd wordt, is onder andere Afrikaans hardhout en goud verwerkt. De prijs zal dus ook wel in de buurt liggen van de eerder genoemde concurrenten.

Wanneer Gresso het toestel op de markt gaat brengen is nog niet bekend, maar de eerste tijd zullen ze alleen in Rusland verkocht gaan worden.Gerelateerde links:
Luxe GSM's voor racefans
Vertu Constellation voor de 'kleine' beurs
Mobiele mannelijke parfum: iets voor vaderdag
Motorola SLVR diamant uitvoering
Nieuwe MVNO Baron voor topsegment
Een GSM van 80.000 Euro
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.