Toestellen
15 maart 2007 - Ron Smeets

Nieuw luxe GSM merk BELLPERRE in Hannover

Het gaat goed met de economie en dus heeft de gemiddelde consument ook weer wat extra te besteden. In Hannover, op de CeBIT, ziet wederom nieuw een luxe GSM merk voor het eerst het daglicht, BELLPERRE.

De toestellen van deze nieuwe luxe toestelmaker zien er op het eerste gezicht redelijk standaard uit. Geen uitgesproken platte of andere 'exclusieve' vormen, maar gewoon recht toe recht aan candybar design.

De exclusiviteit danken de BELLPERRE GSM's aan de gebruikte materialen. Plastic is 'uit', leer, hardhout, staal, goud, sapphire en andere hoogwaardige materialen zijn 'in'.

Wanneer de BELLPERRE toestellen op de markt komen, wat de specs en prijzen zijn is uit hun website niet op te maken, dus daarvoor zal ik ze dit weekend even moeten bezoeken. wordt vervolgd!Gerelateerde links:
Luxe Mickey Mouse GSM, ontworpen door BMW, uit China
Luxe opberg- en oplaadsysteem voor mobiele gadgets
TAG Heuer ook bezig met luxe GSM
Prada en LG komen met een nieuw luxe GSM merk
Ook een gouden Gresso luxury phone op komst
Luxe GSM's voor racefans
Diamanten smartphone van 1 miljoen
Luxe mobiele provider van start in LA
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.