Nieuws
17 februari 2012 - Ron Smeets

Nieuw logo voor LG Optimus, nu de toestellen nog

LG heeft een nieuw, fraai, logo onthuld voor haar Optimus toestellen (grote versie hieronder). Hoe leuk, en mooi, dat ook is, ik denk dat de meesten onder ons toch vooral zitten te wachten op nieuwe toestellen die zich kunnen meten met de concurrentie anno 2012.

De afgelopen weken zijn er al diverse nieuwe LG (Optimus) smartphones in het geruchtencircuit opgedoken. De LG Optiumus 3D 2, LG Miracle (Fantasy) en Optimus X3 zijn daar enkele voorbeelden van.

Die toestellen worden, als we de geruchten mogen geloven, behoorlijk high end specs toegedicht. Bovendien heeft LG in haar MWC uitnodiging zelf ook al aangekondigd met 'revolutionaire' toestellen op de proppen te zullen komen. Laten we dus maar hopen dat die geruchten, en de belofte van LG zelf, over ruim een week, in Barcelona, kracht bijgezet worden met de introductie van enkele fraaie nieuwe Optimus modellen, voorzien van het nieuwe, even zo fraaie, logo ;-)

 LG-Optimus-Logo-2012

Afbeelding via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.