Nieuws
04 oktober 2006 - Ron Smeets

Nieuw logo en flagship store voor Sony Ericsson

Na Nokia en Motorola lijkt nu toch ook Sony Ericsson te zwichten voor het concept van de zogenaamde 'Flagship Stores'.

In het kader van het 5-jarige jubileum van de Japans-Zweedse joint venture heeft de toestelmaker aangekondigd dat het haar eerste 'vlaggenschip' in Londen zal openen. De winkel opent haar deuren in November aan de Kensington High Street en biedt een kleine 700m2 aan Sony Ericsson 'goodies'. Behalve toestellen en accessoires kunnen er ook abonnementen afgesloten worden.

In de kelder wordt een meeting- en demonstratie ruimte ingericht waar klanten ook kunnen 'spelen' met de nieuwste Sony Ericsson gadgets en toestellen.

In het kader van het vijf-jarig bestaan zal Sony Ericsson binnenkort ook een nieuw Logo en huisstijl presenteren in kleuren die zich zullen onderscheiden van het zwart, grijs, blauw en wit dat door de meeste techno merken en bedrijven gebruikt wordt. Uhhm. . . dan hoeft Sony Ericsson dus eigenlijk niets te veranderen aan hun groene logo en huisstijl, of ligt het aan mij?Gerelateerde links:
Klein Nokia vlaggenschip in New York
Nokia opent vierde Flagship Store
Nokia opent Flagship Store in Hong Kong
Motorola opent eerste 'Flagship Store' in China
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.