Toestellen
28 februari 2007 - Ron Smeets

Nieuw LG 3G toestel zonder Chocolate of Shine look

Dat is misschien nog wel het grootste nieuws van de voor de Koreaanse markt bedoelde LG KH1300, een 3G HSDPA toestel dat downloads en A/V-streaming met snelheden tot 3.6Mbit/s ondersteund.

Zoals duidelijk te zien is op de foto's hierboven en na de klik, lijkt de KH1300 in geen velden of wegen op de toestellen die LG de afgelopen maanden met veel bombarie aangekondigd en uitgebracht heeft. Denk aan de Chocolate's, Shine's en Prada.

Behalve HSDPA heeft de KH1300 ook een 1.3MP camera en natuurlijk ook een multimedia player aan boord.Gerelateerde links:
50% meer HSDPA netwerken in de laatste 3 maanden
HSDPA dekking in Australie 98%
Clamshell Chocolate U830 nu ook met HSDPA support
Samsung introduceert ultraplatte HSDPA slider
UMTS versie van de Shine op komst?
LG Shine: nog vaker poetsen dan de Chocolate
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.