Geruchten
29 december 2014 - Ron Smeets

Nieuw kiekje van de Lumia 1330 gespot Uiteraard is ook dit een onbevestigd gerucht

De afgelopen weken zijn al een afbeelding, specs en benchmark testresultaten opgedoken van een nieuwe Lumia die volgens de geruchten wel eens de opvolger van de 1320 kan worden. Mogelijk de Lumia 1330 dus.

Vandaag is weer een nieuwe afbeelding in China gespot. Daarop is de achterkant van het toestel te zien, zonder behuizing en accu. Op die 'lege plekken' in de foto zijn wat specs geprint. Die komen overeen met die uit eerdere geruchten (en de benchmark), maar dat is op zich niet zo gek natuurlijk. Enfin, het 5.7 inch 720p (HD) display, de 14 megapixel camera met Carl Zeiss lens (PureView), de MSM8926 processor met 1GB RAM en de 5 megapixel front camera. Die dus! Of de afbeelding echt de Lumia 1330 laat zien? Dat weet alleen Microsoft en die zeggen nog helemaal niets.

Bron (Twitter)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.