Accessoires
24 maart 2014 - Ron Smeets

Nieuw kiekje van de LG G Watch

LG heeft op haar Engelse twitter account een nieuw, duidelijker, kiekje van de G Watch gepubliceerd. Daarop is te zien dat de smartwatch een relatief groot scherm heeft en zo op het eerste gezicht ook dunner is dan zijn Koreaanse concurrent.

Vorige week liet LG al officieel weten dat de fabrikant binnenkort de eerste Android Wear smartwatch zal presenteren. Ook toen met een foto, maar daarop was bijna niets te zien.

Anders dan de nieuwe afbeelding wordt overigens niks nieuws onthuld over de specs, prijs en beschikbaarheid. Daarvoor moeten we dus nog even wachten op de officiële presentatie.

Een close-up: LG-G-Watch-Teaser-2403

En de complete foto: LG-G-Watch-Teaser-2403-a

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.