Geruchten
11 november 2015 - Ron Smeets

Nieuw kiekje toont achterzijde van de vermeende HTC One X9

De afgelopen dagen is online nogal wat te doen over een volgende nieuwe HTC;,de One X9. Aanvankelijk werd gedacht dat dit een nieuw vlaggenschip zou worden maar al snel werd duidelijk dat het prijskaartje, het design, en later ook de specs, meer duidden op een toestel in de mid range klasse. Uiteraard hoort alles wat over dit toestel tot nu toe te zien en leen is nog tot de onbevestigde geruchten.

Vanmiddag is een nieuw kiekje van de HTC One X9 opgedoken in China. Zonder dat er veel meer over het toestel zelf gemeld wordt is wel de achterzijde te zien. Het lijkt er op dat de One X9 een soort van 'camerabobbel' a-la Nexus 6P krijgt. Al is de foto niet heel erg duidelijk en kan het ook alleen een stuk plastic zijn waarin de camera en flitser geplaatst zijn. Enfin, kijk zelf maar.

Bron (Chinees)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.