Nieuws
14 oktober 2005 - Ron Smeets

Nieuw High-Tech mobiel 'kids' merk op komst

SK Earthlink, een joint venture van SK Telecom uit Zuid Korea en de Amerikaanse ISP Earthlink kondigden gisteren aan dat men begin 2006 een nieuw (wereldwijd) mobiel en wireless merk zal introduceren speciaal gericht op tieners die houden van gadgets en design.

Volgens Julia Cordua, woordvoerder van SK Earthlink, heeft men de afgelopen periode veel onderzoek gedaan naar de nog braakliggende delen van de markt voor jongeren met een voorkeur voor technische snufjes.

"We maken geen toestel maar een belefenis waarin zowel de handset, het internet, de user interface en alle gebruiksmogelijkheden ondergebracht zijn", aldus mevrouw Cordua. En dat alles dus specifiek gericht op tieners met een voorkeur voor technisch vernuft en spraakmakend desing.

Gelukkig scheppen ze geen al te hoge verwachtingen, daar bij SK Earthlink;-) We wachten in spanning af!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.