Geruchten
26 januari 2016 - Ron Smeets

Nieuw gelekt Marshmallow update schema voor Samsung smartphones De meeste vlaggenschepen van weleer zijn in februari of maart aan de beurt

Vanaf het moment dat Google de nieuwste Android, 6.0 Marshmallow, versie officieel uitrolde, nu dit twee maanden geleden, doken regelmatig berichten op over het update schema dat Samsung voor haar vlaggenschepen in gedachte zou hebben. Aanvankelijk werd december genoemd als mogelijke uitrol periode voor de Galaxy S5 en S6 updates maar die 'deadline' is duidelijk niet gehaald. In die maand deden ook geruchten de ronde dat de uitrol voor de Galaxy Note 4 al gestart zou zijn, maar ook die bleken niet juist. Officieel heeft Samsung ook nog steeds niets geroepen met betrekking tot eventuele data waarop de updates beschikbaar komen en het lijstje met toestellen dat in aanmerking komt voor de nieuwe Android versie is ook nog altijd niet 100% definitief.

Vandaag is een nieuw update schema, compleet met een Samsung logo erboven, 'uitgelekt'. De toevoeging van het logo aan een tabelletje wil natuurlijk nog niet zeggen dat de informatie daarmee meteen klopt. Het is echter wel te hopen dat de Galaxy S5, S6 en Note 4 modellen, zoals in het tabelletje vermeld wordt, tussen februari en april voorzien worden van de Android 6.0 Marshmallow update. Vier tot zes maanden na release is al niet bepaald 'snel' te noemen.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.