Nieuws
03 november 2012 - Ron Smeets

Nieuw excuus van Apple aan Samsung in Engelse kranten

Enkele dagen geleden riep Apple de woede van een Engelse rechter over zich af met een vreemd excuus (bevolen door de rechtbank) aan het adres van Samsung. Daarin werd ook het Engelse rechtsysteem op de hak genomen.

De rechter sommeerde Apple om dat binnen 24 uur techt te zetten. Gisteren publiceerde Apple in een aantal Engelse kranten een aangepast excuus aan het adres van Samsung. Hieronder een foto daarvan. Ik denk dat dit wel is wat de Engelse rechter in gedachte had ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.