Toestellen
16 december 2008 - Tom Haagmans

Nieuw: de MOTOROKR™ EM35

Onlangs kondigde Motorola een nieuw toestel aan in de ROKR lijn, te weten deze EM35. De ROKR toestellen zijn vooral gericht op audio playback, zoals de W-modellen van Sony Ericsson. Dat zal voor deze EM35 niet anders zijn.

Zo heeft het toestel de CrystalTalk™-technologie van het merk aan boord. Deze technologie heb ik al eerder kort besproken in dit artikel, de volledige uitleg in het Engels vind je hier. Kortweg komt het er op neer dat CrystalTalk™ de geluidskwaliteit aanzienlijk zou moeten verbeteren, wat met name goed tot zijn recht komt in lawaaiige omgevingen.

Naast CrystalkTalk™ heeft het toestel speciale knoppen voor de muziekspeler, maar ook virtual stereo surround sound dat een ongekende geluidservaring moet opleveren. Qua muzikale software heeft het toestel de MOTOMUSIC player aan boord. Hiermee kun je ook direct muziek ontdekken, previewen en aanschaffen. Een FM-antenne is geïntegreerd. Hoor je een leuk liedje op de radio dan kun je middels de Radio Data System technologie het nummer identificeren.

Het geheugen is middels micro SD uit te breiden tot 32GB, foto's en video's maken is mogelijk met de 3.1 megapixel camera. Daarnaast zal ook deze motorola, net als de VE66 de mogelijkheid hebben widgets te downloaden, naast de standaard widgets die al op het apparaat staan. Het is nog niet bekend of het toestel ook naar Europa komt en zo ja, voor welke prijs.

Meer foto's van de MOTOROKR™ EM35.

Over de auteur: Tom Haagmans