Geruchten
10 december 2007 - Ron Smeets

Nieuw concept voor de 'PSP Phone'

Ik moet zeggen dat dit tot nu toe het beste concept voor een Sony Ericsson Gamephone, gebaseerd op de PSP, is dat ik gezien heb.

Strak vormgegeven en bijzonder creatief in elkaar gestoken. Als je het mij vraagt dan kan Sony Ericsson de maker zo in dienst nemen als een van de key-designers om dit concept nog voor het eind van komend jaar in de winkels te kunnen introduceren.

OK, nu loop ik misschien wat hard van stapel, maar dit toestel zou mijns inziens echt een kans van slagen hebben op de 'Gamephone' markt. Zeg nou zelf. Als je zou moeten kiezen tussen deze of de Nokia N81 dan ben je toch snel klaar, of niet?

De bedenker hiervan heeft er een bijzondere dual-slider van gemaakt, compleet met WiFi, een 3.2 Megapixel camera en natuurlijk de nodige GSM functies.Gerelateerde links:
Sony blaast gerucht PSP Phone nieuw leven in
PSP concept Phone
Bellen en SMS'en met je PSP!
Een portable PS3 met belfunctie
PSP Phone van Sony Ericsson op komst?
Chinese PSP Game- en multimedia phone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.