Geruchten
14 oktober 2015 - Ron Smeets

Niet echt verrassend: Samsung werkt ook aan een standaard Galaxy Note 7 Typenummer van de non-edge variant gespot op website van de fabrikant

Er gaan al een tijdje geruchten, die steeds sterker worden, dat Samsung de volgende Note als '7' op de markt zal zetten. Dit om de phablet reeks beter te laten aansluiten bij de S-series (S7 en S7 Edge). Tot nu toe gaf de Koreaanse fabrikant alleen nog enkele hints over de komst van een Edge versie van de Galaxy Note 7.

Op de website van Samsung is nu echter ook een typenummer van een nieuw toestel gespot dat wel eens de Galaxy Note 7 (non-edge dus) zou kunnen zijn; SM-N930F. Afgaande op de typenummers van eerdere Galaxy Note modellen lijkt dat zeer waarschijnlijk. De Galaxy Note 4 was namelijk SM-910 en de Galaxy Note 5 SM-N920.

Eerder dook al het nieuwe typenummer SM-N935G op. Dat zou dus de Galaxy Note 7 Edge kunnen zijn. Ter vergelijk, de Edge variant van de Galaxy S7 heeft typenummer SM-G935.

Hieronder staat nog een screenshot van het XML-profiel dat op de website van Samsung gespot werd en waarin het betreffende Galaxy Note 7 typenummer te zien is.

Uiteraard zijn dit nog allemaal onbevestigde berichten. Echter, de kans dat Samsung ook weer een standaard versie van de Galaxy Note 7 op de markt gaat zetten lijkt, gezien zijn vijf voorgangers, zeer waarschijnlijk. Mocht dit gerucht uiteindelijk blijken te kloppen dan kun je dat nauwelijks een verrassing noemen. Veel belangrijker wordt de vraag of de Koreaanse fabrikant de nieuwe Note dit jaar wel weer in Nederland (en Europa) uit zal brengen!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.