Entertainment
24 januari 2009 - Ron Smeets

Niet bestaande LG in de winkel

Nee dit is voor de afwisseling eens geen bericht over een namaak toestel uit China. Twee weken geleden werd op diverse sites de komst van een high-end muziektelefoon van LG gemeld.

Natuurlijk ging het nog om geruchten en waren er nog geen officiele berichten uit het kamp van LG gekomen die het bestaan van de LG KM900 konden bevestigen.

Om het gerucht wat op te leuken had Unwiredview een Photoshopje gemaakt van de LG KM500 met een groter display (foto hiernaast). Die foto is afgelopen dagen opgedoken bij een online retailer, compleet met een aanbieding om het, officieel dus nog niet bestaande toestel, alvast te bestellen. Zie de screenshot hieronder.

Vreemd en vooral dom van Beepy, de Engelse online retailer.

Via: UnwiredView

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.