Geruchten
13 oktober 2007 - Ron Smeets

'NGage' en 'Music Store' update voor de N95 op komst

Volgens 'NZtechfreak' staat Nokia op het punt om een 'major' firmware update voor de N95 uit te rollen.

Het zou gaan om Versie 20.X en gezien het feit dat momenteel versies 12.X en 13.X in omloop zijn mag je inderdaad concluderen dat deze update een fikse verandering zal bevatten.

Volgens de bron zal firmware V20.X onder andere de nieuwste NGage software bevatten zoals we die ook in de N81 zullen gaan zien als deze medio November uit gaat komen en mogelijk dat de nieuwste N95 firmware ook voorzien zal zijn van de Nokia Music Store applicatie, maar dat is nog niet zeker.

Ook wordt gesproken over diverse andere veranderingen maar meer dan een 'verbetering in de WLAN software' wordt nog niet onthuld door de bron, die naar eigen zeggen voor het N95-8GB-Beta team werkt.Gerelateerde links:
Firmware update voor de N95 in omloop?
Nokia opent website voor firmware updates
Nieuwe firmware maakt de N73 sneller
Nokia N95 met nieuwste software versie
Veel verbeteringen in nieuwe N95 Firmware
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.