Accessoires
12 januari 2012 - Ron Smeets

NFC smartphone toetsenbord

Een fysiek toetsenbord kan soms nog best handig zijn als je veel typt met je smartphone. Persoonlijk heb ik het niet zo op de 'losse' (Bluetooth) toetsenborden en docks die je her en der kunt kopen. Die moet je namelijk ook weer overal mee naar toe slepen.

Het flexibele (of uitklapbare) one2TOUCH keyboard is er ook een in die categorie. Wat hem echter wel bijzonder maakt is dat deze niet via Bluetooth verbinding maakt maar met behulp van een NFC chip. Hij is dus nog zeker niet geschikt voor alle smartphones. 

Voordeel is wel weer dat de one2TOUCH geen batterijen of andere stroombron nodig heeft en hij is ook nog waterproof Hieronder staat een korte promo video.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.