Geruchten
13 maart 2010 - Ron Smeets

Nexus One nog deze maand bij Vodafone UK te koop

De Engelse tak van Vodafone heeft de Nexus One op haar website gezet. Het was al min of meer bekend dat Vodafone hier in Europa de Nexus One zou gaan verkopen maar niet wanneer.

Als de laatste geruchten kloppen dan zou het toestel wellicht deze maand al (Maart) in Engeland te koop zijn. Op zich zou dat ook geen slechte move zijn want het volgende Android 2.1 toestel, de HTC Legend, ligt inmiddels namelijk ook al in de winkels.

Vooralsnog kunnen de Britse Vodafone klanten zich echter alleen nog maar registreren om updates over de beschikbaarheid van het toestel te ontvangen. Over de prijs is officieel ook nog niets bekend. Eerder lekten wel al enkele Duitse folders uit waarop te zien was dat het toestel daar mogelijk voor 150 Euro, in combinatie met een tweejarig abonnement van Vodafone, in de winkels zal liggen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.