Geruchten
13 januari 2010 - Ron Smeets

Nexus One kost €149.90 bij Vodafone in Duitsland

Doorgaans ontlopen de Duitse en Nederlandse toestelprijzen van Vodafone elkaar niet echt veel dus het feit dat nu via een folder is uitgelekt dat de Nexus One bij onze Oosterburen voor €149.90 (inclusief een tweejarig abonnement) gaat kosten is waarschijnlijk ook goed nieuws voor iedereen die wil weten wat het toestel bij ons zal gaan kosten.

Helaas is nog niet bekend wanneer Vodafone Duitsland het toestel gaat verkopen. Hetzelfde geldt voor (Vodafone?) Nederland. Een grote afbeelding van de gelekte folder met prijzen staat hieronder.

Op de folder is ook te zien dat het toestel vanaf Februari in Duitsland de koop zal zijn. Althans, er wordt gesproken over de aanbiedingen van 'Februar 2010'. Nexus-One-VF-D-Prijs-l

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.