Tablets
25 oktober 2014 - Ron Smeets

Nexus 9 op z'n Vietnamees gefilmd Vooral plaatjes kijken, tenzij je Vietnamees spreekt

Eerder deze week werd de HTC Nexus 9 tablet onthuld. Het toestel komt pas vanaf begin november in de (online) winkels te liggen en heel veel demo modellen zijn er nog niet.

In Vietnam werd de Nexus 9 wel al ruim drie minuten voor de camera gehouden. Het filmpje is, voor diegenen die geen Vietnamees spreken, vooral leuk om naar te kijken. Ik neem overigens aan dat 'Tsjien' negen betekent in het Vietnamees. Dat hoor je namelijk regelmatig voorbij komen, vlak nadat het woord 'Nexus' valt ;)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.