Geruchten
16 september 2014 - Ron Smeets

Nexus 9 onthulling begin oktober?

De volgende Nexus Tablet wordt naar alle waarschijnlijkheid de door HTC geproduceerde Nexus 9. De geruchten over die tablet doen immers al zo lang de ronde, soms aangevuld met afbeeldingen van accessoires of onthullingen van fabrikanten die onderdelen voor het toestel maken, dat vrijwel niemand daar meer aan twijfelt.

Wanneer de Nexus 9 gepresenteerd gaat worden is nog niet bekend, maar nieuwe geruchten hebben drie mogelijke data doen bovendrijven; 7, 8 of 9 oktober.

Die data verschenen althans op Twitter. Als Google en HTC inderdaad op een van die dagen, waarbij andere geruchten overigens 8 oktober ook al eens genoemd hebben, de Nexus 9 onthullen, dan is de kans groot dat gelijktijdig ook de nieuwe Nexus smartphone (aka Nexus 6 of Nexus X) het daglicht zal zien. We zullen zien.

Overigens dook dit weekend ook nog een nieuwe afbeelding op van de toetsenbord cover van de Nexus 9. Eerder waren daar al tekeningen te zien, maar de tweede foto hieronder toont het accessoire in levende lijve. Letwel; geruchten he! ;)

Bron, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.