Entertainment
10 november 2012 - Ron Smeets

Nexus 7 smelt tijdens het opladen

Wat precies de oorzaak was wordt momenteel nog onderzocht door Asus maar onderstaande Nexus 7 tablet werd zo warm, nee, heet, tijdens het opladen dat het de behuizing en 'ingewanden' smolten.

De eigenaar had zijn Nexus 7 voordat hij naar huis ging op kantoor aan de lader gehangen. Toen hij 's ochtends terug kwam zag hij zwarte rook uit zijn voormalige Nexus 7 komen. Het was echter al te laat om nog iets te kunnen redden. Asus heeft de ongelukkige eigenaar al van een nieuw exemplaar voorzien. De foto's:

Nexus-7-gesmolten-a Nexus-7-gesmolten-b Nexus-7-gesmolten-c Nexus-7-gesmolten-d Nexus-7-gesmolten-e

Via (Italiaans)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.