Geruchten
02 oktober 2014 - Ron Smeets

Nexus 6 in het wild gespot

De Google Nexus 6 komt dichterbij. De afgelopen weken, en maanden, is al heel veel gespeculeerd over deze nieuwe Android smartphone. Hoogstwarschijnlijk gemaakt door Motorola, met een QHD display van 5.7 og 5.9 inch, een 2.7 Ghz quad core processor en 3GB RAM zijn maar een paar specs die al voorbij kwamen.

Nu zijn (nieuwe) live foto's van het toestel opgedoken. Of ze juist zijn? Dat kan nog niet bevestigd worden en het toestel lijkt op de foto's ook in een (siliconen) hoes te zitten. Los daarvan vnd ik hem niet echt mooi. Enfin, laten we eerst maar eens afwachten of, en hoever, deze kiekjes de waarheid benaderen.

Nexus-6-Rumor-0210 Nexus-6-Rumor-0210-a

Behalve deze 'live' kiekjes doken de afgelopen dagen ook diverse foto's van een Nexus 6 mockup op, maar dat toestel is letterlijk een met de hand gemaakt houten model.

nexus-6-wooden-mockup-5 nexus-6-wooden-mockup-6

Bron, Bron (hout)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.