Geruchten
26 september 2013 - Redactie MobileCowboys

Nexus 5 benchmarks gelekt

De Google Nexus 5 zal niet lang meer op zich laten wachten is de algehele verwachting, zeker nu de eerst benchmarks gelekt zijn. De website GFXBench heeft een aantal gegevens online gezet en opvallend is dat de Nexus 5 dezelfde score heeft als de iPhone 5s. Met een score van 23 staan beide toestellen op een gedeelde eerst plaats als het gaat om grafische prestaties.

GFXBench heeft ook op de Sony Xperia Z1, LG G2, Samsung Galaxy S4, HTC One en iPhone 5 dezelfde grafisch zware T-Rex 2.7 test gedaan en daaruit valt op te maken dat als je kijkt naar de grafische prestaties de Nexus 5 en iPhone 5s beter presteren dan de Sony, LG, Samsung, en HTC toestellen.
Nexus%205%20Benchmarkt
Hoewel het niet met 100% zekerheid is te stellen dat de benchmarks ook daadwerkelijk kloppen en niet een beetje in elkaar gehackt zijn, is wel duidelijk dat de het toestel door de keuring van de FCC is gekomen wat inhoud dat het toestel op de markt gebracht mag worden. Er vanuit gaande dat de geruchten kloppen komt de Nexus 5 met LTE, een 4.96-inch scherm, Snapdragon 800 SoC en een afmeting van 131.9 bij 68.2 mm. Het toestel werd al eerder gespot in een promotie video van Google zelf.

Via


Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl