Accessoires
11 maart 2011 - Ron Smeets

New Yorkers over de BlackBerry PlayBook (video)

RIM is sinds de introductie van de BlackBerry PlayBook, hun eerste tablet die over enkele weken (maanden bij ons) in de Amerikaanse winkels gaat verschijnen, hard bezig om een buzz rondom het apparaat te creëren.

Tijdens een event in New York op 1 maart lieten ze een aantal New Yorkers (en Blackberry fans) met de PlayBook spelen. Daarvan werd deze, natuurlijk zwaar geregisseerde ;-)), promo gemaakt.

Hoewel het natuurlijk een demofilmpje van RIM zelf geworden is, ziet de UI er toch nog steeds erg cool en snel uit. Nu maar hopen dat RIM ook ons niet al te lang meer laat wachten op de PlayBook ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.