Entertainment
23 april 2006 - Ron Smeets

Nepalese overheid legt mobiele netwerken wederom plat

Net op het moment dat ik van plan was de huidige poll iets aan te passen omdat het toch alweer meer dan een week geleden is dat de Nepalese Koning besloot om de mobiele netwerken plat te leggen in een poging de opstandelingen te dwarsbomen bij het organiseren van hun betogingen, doet ie het alweer.

Nepal Telecom kreeg afgelopen middag wederom de opdracht om alle mobiele netwerken stil te leggen, aldus een bericht in de Himalayan Times.

We laten onze poll dus nog maar even staan en willen natuurlijk ook graag jullie mening hierover horen.Gerelateerde links:
Koning legt mobiel netwerk plat
Chinese overheid bang voor gevolgen SMS
Ook Franse relschoppers plannen via GSM
Thailand blokkeert 'onbekende' GSM's
Relschoppers rekruteren per SMS
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.