Geruchten
23 mei 2011 - Ron Smeets

Negen nieuwe Windows Phone 7 (Mango) toestellen op komst?

Morgen presenteert Microsoft in New York de nieuwste versie (Mango) van Windows Phone 7. Dat is al een tijdje bekend.

Een anonieme (natuurlijk ;-)) tipgever heeft aan WMPowerUser laten weten dat gelijktijdig met de presentatie van de nieuwste smartphone OS versie van Microsoft ook negen nieuwe Windows Phone toestellen onthuld zullen worden.

Het zou gaan om 4 nieuwe Samsung's, 2 HTC's, 2 Acer's en 1 Dell smartphone. Veel meer is er nog niet bekend over de betreffende toestellen. Naar aanleiding van de geruchten van de afgelopen weken en maanden wordt natuurlijk wel volop gespeculeerd over welke toestellen het zouden kunnen zijn. Zo zou Samsung een Windows Phone 7 variant van de Galaxy S II gaan onthullen.

Tsja, als dat klopt, en als HTC ook een WP7 variant van de Desire HD en/of de 16 megapixel smartphone die enkele weken geleden in een teaser video te zien was gaat onthullen, dan zou dit wel eens positieve gevolgen kunnen hebben voor het 'succes' van Windows Phone 7, toch? Tot nu toe presteert het nieuwe smartphone OS van Microsoft nog niet zo heel erg goed namelijk.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.