Geruchten
08 april 2007 - Ron Smeets

Negen nieuwe I-Mate toestellen op komst? (deel 2)

Zoals ik vanochtend al schreef schijnt IMate de komende maanden met 9 nieuwe toestellen op de markt te komen.

Na de Chicory, Fox en Scully in April en Mei volgen in Juni nog twee toestellen uit de zogenaamde 'X-Series', de Navajo en Informer.

De Navajo lijkt een compact toestelletje dat toch de specs van een Smartphone heeft, dus met Windows Mobile 6, WiFi, Bluetooth en een Samsung 400MHz processor.

De Informer is een toestel met 'n slide-out qwerty keyboard, 2.2 inch QVGA display, 2MP camera, Bluetooth, WiFi, Windows Mobile 6 OS en ook een 400MHz Samsung processor. Over de netwerkspecs is nog enige onduidelijkheid. De presentatie van IMate vermelt een quad-band GSM met EDGE/HSDPA of EDGE/GPRS.Gerelateerde links:
Nieuwe midrange Smartphone van i-mate
Negen nieuwe I-Mate toestellen op komst? (deel 1)
Nieuwe i-Mate Smartphone, de K-Jar
I-Mate JAQ4 met GPS maar wel erg groot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.