Geruchten
08 april 2007 - Ron Smeets

Negen nieuwe I-Mate toestellen op komst? (deel 1)

Als we de foto's en gegevens van de 'uitgelekte' presentatie van I-Mate mogen geloven dan komt men tussen nu en eind juli van dit jaar nog met 9 nieuwe toestellen op de markt.

In chronologische volgorde gaat het om de volgende modellen:

Deze maand komt de 'Chicory' (foto hiernaast) nog uit. Een Windows Mobile 6 toestel met quad-band GSM, EDGE en HSDPA, een 270MHz Intel processor en voorzien van een Fastap keypad. Andere specs zijn een 2.8 inch VGA display (640x480), Bluetooth, 2MP camera, microSD geheugenkaart en WiFi.

Volgende maand staan twee toestellen in de planning, de 'X-Series' modellen 'Fox' en 'Scully'.

Qua (basis)specs zijn deze toestellen gelijk aan elkaar. Het verschil zit met name in de grote van het display. Het scherm van de 'Fox' is ongeveer 2/3e van de afmeting van dat van de 'Scully'. Beide toestellen zijn voorzien van Windows Mobile 6, een 400MHz Samsung processor, quad band GSM, GPRS, EDGE en HSDPA. Verder ook beiden voorzien van Bluetooth 2.0 en WiFi. Meer is stond niet op de sheet van de presentatie.Gerelateerde links:
I-Mate JAQ4 met GPS maar wel erg groot
Nog een nieuwe i-mate Smartphone
Nieuwe midrange Smartphone van i-mate
Nieuwe i-Mate Smartphone, de K-Jar
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.