Toestellen
06 december 2012 - Ron Smeets

Negen minuten met de Lumia 620 in Parijs (video)

Gisteren presenteerde Nokia haar goedkoopste Windows Phone 8 toestel; de Lumia 620. De officiële onthulling vond plaats in Parijs, tijdens LeWeb.

Het Franse BlogNTTV haalde het toestel ruim negen minuten voor de camera voor een zeer uitgebreide demonstratie. Misschien niet allemaal even interessant voor wat betreft de software features die besproken worden (want niet nieuw), maar de video geeft wel een aardig beeld van het toestel zelf, de verwisselbare covers en bijzondere kleuren.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.