Entertainment
30 juni 2010 - Ron Smeets

Need for Speed Shift gratis te downloaden op de Samsung Wave

Samsung is de afgelopen weken behoorlijk aan de weg aan het timmeren om de nieuwe Wave, de eerste smartphone met Samsung's eigen Bada OS (en TouchWiz 3.0 UI)  aan de man te brengen. Iedereen die er inmiddels al eentje heeft kan nu ook nog eens gratis de racegame Need For Speed Shift downloaden.

Je moet er overigens wel snel bij zijn want er zijn maar 500.000 gratis downloads beschikbaar. Wie het eerst komt dus... Surf met je Wave naar deze link (gebruik wel WiFi want het bestand is 98MB groot) of haal hem op via Samsung Kies op je PC.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.