Nieuws
28 september 2010 - Ron Smeets

Nederlandse Windows Phone 7 presentatie toch op 11 Oktober

De afgelopen dagen werd weer volop gespeculeerd over de datum waarop Microsoft haar nieuwe smartphone OS, Windows Phone 7, officieel zal lanceren. 11 Oktober stond eigenlijk al vast maar dit weekend circuleerde ineens 21 Oktober als wereldwijde lanceerdatum.

Welnu, zojuist ontving ik in mijn Mobile Cowboys mailbox een 'save the date' vooraankondiging (zie screenshot hieronder) van een Microsoft evenement dat op 11 Oktober om 15u00 hier in Nederland georganiseerd wordt, een datum die al eerder opdook, maar nu is er, zij he summier, iets van een bewijs ;-)

Details zijn er nog niet, maar op diezelfde datum staat ook in de VS al een evenementje gepland en het lijkt meer dan waarschijnlijk dat het hier gaat om de officiele (Nederlandse) presentatie van Windows Phone 7. Hoe dan ook, binnenkort volgt de defintieve uitnodiging, maar ik heb 11 Oktober voor de zekerheid maar alvast in mijn agenda geblocked en 21 Oktober weer op 'beschikbaar' gezet ;-)) NL-Microsoft-Event-11-Oktober

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.