Nieuws
18 juni 2009 - Ron Smeets

Nederlandse iPhone 3G S prijzen; voorverkoop start 19 Juni

T-Mobile heeft zojuist de Nederlandse prijzen van de iPhone 3G S bekend gemaakt. Ten opzichte van het vorige model en de abonnementen is er eigenlijk niets veranderd.

Het toestel is verkrijgbaar met abonnementen van 29,95, 44,95 en 64,95. De losse toestelprijs varieert voor de 16GB versie van 0 Euro (bij het duurste abonnement) tot 99,95, De 32GB versie kost tussen de 59,95 (met het 64,95 abonnement) en 199,95. Persoonlijk vind ik het bijzonder jammer dat T-Mobile nog steeds geen 'heavy user' abommenten heeft geintroduceerd (voor veel-bellers en -smsers).

In tegenstelling tot T-Mobile Duitsland zal er in Nederland geen 'inruil' actie komen voor klanten die hun 'oude' iPhone 3G willen inruilen voor een nieuw model, tegen bijbetaling. Hieronder kun je een compleet overzicht van alle abonnementen bekijken.

De nieuwe iPhone is vanaf 19 Juni in de voorverkoop te bestellen. De eerste 200 exemplaren worden op 26 Juni tijdens een speciaal event in Almere verkocht. Wil je dus als een van de eersten in Nederland een iPhone 3G S hebben dan moet je op 26 Juni in alle vroegte naar Almere gaan. De verkoop daar start op 08u30.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.