Nieuws
10 februari 2012 - Redactie MobileCowboys

Nederland wil grotere internetbundels

Het toenemende gebruik van social media op mobiele telefoons vraagt om grotere internetbundels. Mobiele telefonie aanbieder Simyo voldoet per vandaag aan deze behoefte door abonnementen met internetbundels aan te bieden tot maar liefst 1500 MB. Deze grootte van de bundel is uitzonderlijk hoog voor een sim only provider.

Simyo komt hiermee tegemoet aan de groeiende vraag van de Nederlandse consument naar meer diversiteit en naar grotere mobiele internetbundels. De huidige 200 MB en 500 MB bundels worden uitgebreid met een 1000 MB en een 1500 MB internetbundel.

Wat Simyo daarnaast nog unieker maakt ten opzichte van andere sim only aanbieders is een internet snelheid van 2 MB per seconde bij iedere bundel. Ter introductie van de nieuwe databundels heeft Simyo een actie aanbod samengesteld. Bestaande klanten kunnen per ingang van de volgende maand hun bundel wijzigen. Ga naar simyo.nl voor het actieaanbod.

Over Simyo
Simyo bestaat sinds 2005 als aanbieder van prepaid simkaarten en is 100% dochter van KPN. Sinds 2011 biedt Simyo ook sim only abonnementen aan. Kenmerkend aan Simyo is dat zij een pure online speler is. Zij heeft geen dure overheadkosten, zelf een gratis klantenservice, waardoor zij scherpe tarieven kan bieden op het netwerk van KPN.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl