Entertainment
01 augustus 2008 - Arjan F Olsder

Nederland heeft Zeemote Primeur

Eindelijk is het zo ver. Hoewel wij Nederlanders normaal altijd een eeuwigheid wachten voordat ook wij mogen genieten van de nieuwste gaming gadgets, hebben wij nu de primeur met de Zeemote JS1.

Jawel, Nederland is het eerste land ter wereld waar deze joystick te vinden is!

De Zeemote is echter (nog) niet los te koop. Het apparaatje wordt alleen gratis (via een voucher) bij de SonyEricsson W760 geleverd die vanaf dit weekend in de schappen te vinden is (en die we eerder al besproken hebben). Ook staan er al meteen twee gratis Zeemote ready games op het toestel geïnstalleerd. Op het portaal van SonyEricsson zullen vanaf de start meteen al 14 andere titels beschikbaar zijn.

"Sony Ericsson staat bekend om de intuïtieve technologie van haar consumentenproducten", zegt Max van den Berg, General Manager van Sony Ericsson Benelux. "Onlangs kondigden we de F305 met Motion Gaming aan, en nu kunnen onze Nederlandse klanten als eerste in het bezit komen van de bekroonde Zeemote JS1 Controller. Door dit soort nieuwe mogelijkheden hebben onze klanten altijd een streepje voor en kunnen wij onze concurrentiepositie verbeteren."

De Zeemote op zichzelf is niet de enige feature die dit toestel uit de Walkman series interessant maakt. Het toestel beschikt zelf ook over Real Motion Gaming. Veel spellen zullen dus ook reageren op hoe je het toestel zelf in de hand houdt.

"Mobiel gamen verandert definitief nu we de Zeemote™ JS1 introduceren via ons eerste zakelijke partnerschap met Sony Ericsson", aldus Jim Adams, Vice-President Worldwide Sales van Zeemote. "We zijn erg blij met Sony Ericsson als partner en voor de consument is het een extra reden om de multifunctionele W760i te kopen. De komende maanden zullen we nog een aantal overeenkomsten aankondigen."

Komende maandag plaatsen we een interview dat we afgelopen week met Jim Adams van Zeemote Inc hadden. We praten dan o.a. over de toekomst van Zeemote's en waarom we de Zeemote (nog) niet los kunnen kopen. Stay Tuned!Gerelateerde links:
One Minute Review: SE W760
MTV uitvoering van de Sony Ericsson W760
Spelen met de Zeemote
Mobile Gamen met de WiiMote
Sony Ericsson CES primeurs: Z555i, W350i en W760i - Update
Over de auteur: Arjan F Olsder