Nieuws
23 september 2009 - Ron Smeets

NearestWiki: Augmented Reality voor de iPhone 3GS

Augmented Reality (of AR) zou zo maar eens 'The Next Big Thing' in Mobile kunnen worden. Er wordt in ieder geval al maanden, en vrijwel alleen maar in positieve zin, over gesproken. Layar en WikiTude zijn is goede voorbeelden daarvan.

NearestWiki is een nieuwe AR applicatie voor de iPhone 3GS. Hiermee krijg je realtime informatie over de omgeving waar je je op enig moment bevindt. De App is, voor €1,59 te downloaden bij de App Store. Behalve een iPhone 3GS heb je ook Firmware versie 3.1 nodig. Anders werkt het niet. Hieronder kun je een korte videodemo van de app zien.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.