Nieuws
08 januari 2010 - Ron Smeets

Navigon MobileNavigator ook voor Android en Windows Mobile

Navigon heeft in Las Vegas bekend gemaakt dat hun MobileNavigator (iPhone) applicatie binnenkort ook voor Android en Windows Mobile toestellen beschikbaar zal komen.

Windows Mobile klanten in de VS kunnen de software per direct aanschaffen en installeren. Hij kost 89 dollar maar tot 14 Februari (Valentijsdag) krijgt men 20 dollar korting.

Android gebruikers zullen nog een paar maanden langer moeten wachten. Die release staat gepland voor ergens in de Lente. Of en wanneer de Windows Mobile en Android versies van MobileNavigator in Europa beschikbaar komen is nog niet bekend.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.