Toestellen
21 september 2006 - Ron Smeets

nauwelijks verschil tussen oude 6280 en nieuwe 6288

Nokia heeft de opvolger aangekondigd voor de 6280, een camphone slider die al geruime tijd op de markt is.

Wat echter opvalt is dat het nieuwe model, de 6288, nauwelijks verschilt van zijn voorganger. Hetzelfde, display, 2MP cam, QVGA display. Zelfs het gewicht is identiek.

De enige twee verschillen die opvallen zijn de minimale veranderingen in het design van het keypad en het feit dat de 6288 standaard geleverd wordt met een 512Mb SD Card.

De prijs van de nieuwe 6288 gaat, zonder abonnement, rond de 325 Euro liggen en het toestel zal nog dit kwartaal in de winkels komen te liggen.Gerelateerde links:
Weer een nieuw N Series Nokia?
Nokia's N80 gaat de smartphone wereld veroveren
Nokia verkoopt miljard mobieltjes
Nokia's nieuwe slider phone ?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.