Social Media
14 december 2012 - Ron Smeets

Native facebook app voor Android eindelijk beschikbaar

Het heeft even geduurd, maar nu is er eindelijk weer een native facebook app voor Android gebruikers. Tijd om te upgraden dus.

Het grote voordeel van een native app in vergelijking tot de 'web based' versie die tot nu toe gebruikt moest worden is de snelheid waarmee facebook info geladen wordt. Het (lange) wachten was een van de meest gehoorde klachten over het gebruik van facenbook op Android smartphones.

Je kunt de app rechtstreeks downloaden en istalleren uit de Google Play Store via deze link. Ik heb hem zelf al in gebruik genomen en de snelheidswisnt wordt door mij in ieder geval erg gewaardeerd. Meer reacties zijn natuurlijk altijd welkom ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.