Nieuws
04 oktober 2005 - Ron Smeets

National Enquirer komt met mobiele versie

Amerika's grootste roddelblad, de National Enquirer heeft aangekondigd binnenkort ook mobiele content te zullen gaan leveren.

Klanten kunnen behalve ringtones en wallpapers straks ook content als hun eigen 'horoscoop' en het laatste roddelnieuws van je favoriete beroemdheden op hun mobieltje ontvangen en downloaden.

Hoewel iedereen hier altijd beweert geen roddelbladen te lezen en dat in de VS niet anders zal zijn, staan toch al diverse lokale operators te springen om de merknaam National Enquirer te mogen koppelen aan hun mobiele portalen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.