Nieuws
30 juni 2006 - Elske de Boer

Naomi Campbell ontloopt zeven jaar cel

OK, ze is geen O.J. Simpson, maar ook Naomi Campbell lijkt haar roem en rijkdom te gebruiken om een mogelijke celstraf te ontlopen.

Onlangs meldde Cowboy Ron nog dat het model voor de derde keer in haar carriere opgepakt en aangeklaagt was vanwege het mishandelen van een van haar medewerkers met een mobiele telefoon.

Inmiddels lijkt het er sterk op dat het 36-jarige enfant terrible van de modellenwereld af stevent op een deal met de openbare aanklager en op die manier een rechtzaak en mogelijke celstraf van maximaal 7 jaar zal ontlopen.

Het slachtoffer, ex-huishoudster Ana Scolavino, zal bij deze deal ongetwijfeld rijkelijk gecompenseerd worden voor de 4 hechtingen die ze opliep toen Campbell een mobiele telefoon naar haar hoofd smeet.

Overigens dient de volgende zaak tegen het opvliegende model zich al weer aan. Maandag diende namelijk nog een huishoudster een klacht in omdat Naomi haar in Januari geslagen zou hebben toen ze haar broek niet snel genoeg aangereikt kreeg.Gerelateerde links:
Poezelige Naomi Campbell RAZR
Happy Slapping, Naomi Campbell style!
Over de auteur: Elske de Boer