Entertainment
18 januari 2007 - Ron Smeets

Naomi Campbell bekent schuld in 'GSM aanslag'

Het is niet de eerste keer dat 'America's Next Abusive Model' zich moest verantwoorden voor een aanslag met een van haar GSM's op een onschuldige burger.

Enkele maanden geleden werd Naomi een beetje kwaad op haar werkster omdat die schijnbaar haar favoriete spijkerbroek kwijtgeraakt was. In haar woedde wierp Naomi haar mobieltje naar het hoofd van de werkster die daardoor gewond raakte.

Inmiddels heeft het model schuld bekend en hoopt ze op die manier de maximale gevangenisstraf van zeven jaar te ontlopen. Omdat het dus niet de eerste keer was dat Naomi voor een dergelijk vergrijp voor de rechter stond was de kans op een gevangenisstraf een stuk groter dan bij een eerste vergrijp.

Campbell hoopt nu de dans te ontspringen door de medische kosten van de werkster te vergoeden, ongetwijfeld aangevuld met een 'extraatje', een werkstraf van vijf dagen en deelname aan een 'Anger Management' cursus. Wellicht dat de rechter haar ook nog verplicht om de komende jaren deel te nemen aan het WK GSM Werpen om wat extra agressie kwijt te raken.Gerelateerde links:
Nog een deelnemer voor het WK GSM werpen
WK titel GSM werpen wederom voor een Fin
Belgisch kampioen gsm-werpen
Naomi Campbell ontloopt zeven jaar cel
WK GSM werpen voor de zevende keer in Finland
Happy Slapping, Naomi Campbell style!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.